Up România, în parteneriat cu NETOPIA Payments, oferă posibilitatea de plată online cu cardurile de masă în platforma mobilPay Delivery

În urma parteneriatului dintre Up România și NETOPIA Payments, posesorii de carduri Up Dejun își pot înrola gratuit cardurile în aplicația mobilPay Wallet. Cu ajutorul acestui portofel electronic, utilizatorii de carduri de beneficii vor putea face comenzi și plăți online la restaurantele care acceptă cardurile Up România și care vor fi marcate cu un icon specific în secțiunea mobilPay Delivery, din cadrul aplicației. Pentru ușurința utilizării, selecția de restaurante este geolocalizată în funcție de adresa de livrare.

Pandemia a impus noi comportamente sociale și de consum în rândul consumatorilor, de care trebuie să ținem cont, și față de care venim cu noi soluții. Utilizatorii Up România își doresc să comande și să achite online, iar parteneriatul cu NETOPIA Payments ne ajută să le oferim un acces tot mai mare la cumpărături online de mâncare caldă. În acest fel, angajații care primesc beneficiile Up România pot avea parte de o masă caldă în fiecare zi, prin comenzi rapide și plăți în siguranță. În același timp, invităm antreprenorii din domeniul HoReCa să ia în considerare digitalizarea plăților pentru a ajunge la noi consumatori și includerea cardurilor de beneficii în lista modalităților de plată”, a declarat Elena Pap, director general Up România și director regional Up Group.

mobilPay Delivery este o platformă de comenzi dedicată restaurantelor și magazinelor specializate din toată țara și integrată în aplicația mobilă mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile. Prin intermediul mobilPay Delivery, restaurantele își pot lista produsele, pot gestiona comenzile primite, iar clienții pot face plata online direct în aplicație. Aplicația mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit din Google Play, App Store sau App Gallery, iar cardul Up Dejun poate fi înrolat ușor în contul de utilizator la secțiunea Metode de plată.

„De acum, utilizatorii mobilPay Wallet care vor să comande mâncarea preferată direct din mobilPay Delivery au o nouă opțiune de plată, prin cardurile de masă Up Dejun, pe care le pot salva cu ușurință în contul de utilizator pentru comenzi viitoare și mai rapide. NETOPIA Payments continuă dezvoltarea de noi parteneriate în ceea ce privește opțiunile de plată dedicate platformei mobilPay Delivery, comunicând, în același timp, într-un mod cât mai atractiv oferta restaurantelor, pentru stimularea segmentului de delivery al acestora. Este foarte important ca proprietarii de restaurante să-și concentreze eforturile pe dezvoltarea acestui segment, care îi poate ajuta să-și completeze veniturile în această perioadă dificilă, alături de un partener de încredere”, a declarat Antonio Eram, CEO NETOPIA Payments.

Achizițiile de produse și servicii online cu ajutorul cardurilor Up România sunt printre nevoile cele mai mari identificate de beneficiarii Up România, aceștia dorindu-și cel mai mult să poată comanda și achita online produse de fashion, alimentare, IT&C, bricolaj, servicii turistice. În acest sens, Up România dezvoltă permanent parteneriate cu platforme de comenzi și plăți online, livrări de mâncare și servicii turistice.

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi facuta publica.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont