25.000 de comercianți au ales serviciile NETOPIA Payments

Oferim mai mult decât soluții de plată online și offline. De-a lungul celor peste 20 ani de experiență în industria plăților am reușit să descoperim formula ideală pentru parteneriatele de succes.

Profesionalismul, flexibilitatea și implicarea sunt doar câteva ingrediente importante care stau la baza construirii unui parteneriat durabil. Toată atenția echipei noastre este concentrată către identificarea și înțelegerea nevoilor pe care afacerea ta le are. Scopul nostru este să aducem plus valoare afacerii tale.

Te invităm să te alături comunității NETOPIA Payments și să devii unul dintre partenerii de încredere alături de care să putem explora lumea digitală și nu numai în avantajul tău și al clienților tăi.

Mai jos câțiva dintre partenerii noștri îți împărtășesc din experiența lor în urma colaborării cu NETOPIA Payments.

Alătură-te și virtual comunității NETOPIA într-un spațiu dedicat creșterii afacerii și interacțiunii https://community.netopia-payments.com/.

“În domeniul turismului este foarte importantă siguranța oferită clienților noștri. Din acest motiv ne-am ales ca partener NETOPIA Payments, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor noastre. Pe scurt: profesionalism, creativitate și inovație.”
Daniel Truica - Vola.ro
"Tranzacții sigure, promptitudine, idei multe și bune, ca pentru secolul 21, competență și, mai ales, flexibilitate, calități care ne-au fost confirmate de-a lungul parteneriatului cu NETOPIA Payments."
Alexandre Eram - Melkior.ro
De peste 13 ani suntem un reper de profesionalism și seriozitate pe piața de vânzare a biletelor din România, operând una dintre cele mai intuitive platforme de comandă bilete. Parteneriatul cu NETOPIA Payments ne-a asigurat și ne asigură în continuare servicii de calitate în pas cu dezvoltarea tehnologică și tendințele pieței, dar și siguranță și seriozitate, atuuri extrem de importante într-o piață extrem de activă. Pe viitor ne dorim o colaborare cel puțin la fel de eficientă că cea de până acum.
Radu Stroescu - BLT.ro

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont