Eficientizăm timpul alocat plăților repetitive

Asigurăm fidelizarea clienților tăi prin integrarea serviciului de plată recurentă

Am dezvoltat un sistem de plată tokenizat pentru ca tu și clienții tăi să uitați de grija plăților întârziate. Plata se va realiza automat dacă suma este disponibilă în contul clientului tău. Câștigi timp, atât tu cât și clienții tăi, îți asiguri un cash flow constant și ai posibilitatea de a relua plățile eșuate.

Câștigă timp

Soluția de plată recurentă îți oferă toată flexibilitatea de care ai nevoie: poți încasa sume variate, la intervale aleatorii. Clienții tăi pot efectua plăți automate cu orice card emis de către Visa sau MasterCard. Plățile recurente pot fi folosite în situații diverse: abonamente (lunare, anuale), taxe periodice, plata facturilor.

Flexibil și ușor

Plata recurentă respectă standardul de securitate PCI-DSS și poate fi implementată pentru orice card emis de către Visa sau MasterCard. Integrarea acestei soluții presupune o primă plată a clientui, ce va avea ca scop asocierea unui cod numeric criptat pentru cardul acestuia, prin intermediul căruia tranzacțiile se desfășoară în condiții de maximă siguranță. Trebuie doar să îți anunți clientul că ulterior suma va fi retrasă automat, la intervalul de timp stabilit de comun acord și câștigați împreună timp și experiențe plăcute.

Devino partener NETOPIA Payments

Oferta comercială

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont