Termeni și Condiții Generale

Bine ai venit pe platforma NETOPIA Payments!


Această pagină cuprinde informații generale destinate celor care vizitează platforma
NETOPIA Payments în scopul utilizării serviciilor noastre sau în orice alte scopuri.


Proprietarul platformei

Platforma NETOPIA Payments este dezvoltată și administrată de către societatea NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335.

Aplicabilitate

Condițiile prezentate în această pagină sunt valabile pentru website-ul www.netopia-payments.com și pentru orice alt website conex către care vei fi redirecționat în vedererea utilizării serviciului oferit de platforma NETOPIA Payments (pagina securizată de plată secure.mobilpay.ro și alte subdomenii ale www.mobilpay.ro), cu excepția cazului în care sunt specificate în mod expres alte condiții de utilizare pe website-ul către care s-a făcut redirecționarea.  

Acest website poate include link-uri către alte website-uri care sunt gestionate de  entități afiliate NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. sau entități non-afiliate cu privire la care societatea noastră nu poartă nicio responsabilitate. Atunci când accesezi aceste website-uri, te rugăm să consulți și condițiile de utilizare ale website-urilor respective pentru a putea înțelege cum funcționează, în ce condiții utilizează datele tale și cum sunt prelucrate acele date. 

Atunci când utilizezi platforma NETOPIA Payments în calitate de client partener, informațiile din prezenta pagina se vor completa cu Termenii și Condițiile pentru Parteneri.  

Atunci când utilizezi platforma NETOPIA Payments pentru a face plăți către clienții noștri parteneri, informațiile din prezenta pagina se vor completa cu Termenii și Condițiile pentru Plătitori.

În cazul în care dorești să utilizezi și alte servicii conexe oferite de societatea noastră sau de afiliații noștri, se vor aplica termeni și condiții suplimentare de utilizare.

Drepturi de autor

NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. sau sunt licențiate de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. pentru a fi folosite.

Conținutul acestui website, integral și/sau parțial, nu poate fi exploatat în alt scop decât cel de utilizare a serviciilor, fără acceptul scris prealabil al NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L.

Efectuarea de operațiuni neautorizate asupra acestui website și/sau tentativa de efectuare a acestora, incluzând fără a se limita la utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informații în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ș.a.m.d., vor fi raportate către autorități și vor fi pedepsite conform legii.

Comunicări

Ne poți transmite întrebări, comentarii, note, sugestii, idei sau observații cu privire la conținutul acestui website și a serviciilor oferite pe platforma NETOPIA Payments, atât timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, de natură să afecteze viața privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. sau ale unor terțe părți, și nu conțin viruși, nu derulează campanii politice/electorale, solicitări comerciale, scrisori în lanț, mailinguri în masă sau orice altă formă de spam.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor cu caracter personal pe care le colectăm atunci când vizitezi platforma NETOPIA Payments, te rugăm să consulți Politica de confidențialitate.  

Legislația aplicabilă

Termenii și condițiile aplicabile vizitei pe platforma NETOPIA Payments sunt supuse legislației române.

Actualizări

NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă. De aceea, te rugăm să vizitezi periodic această pagină pentru a verifica condițiile aplicabile.


Data ultimei actualizări: 01.07.2021

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont