Despre noi

Compania NETOPIA a luat naștere în anul 2003, din dorința de a integra tehnologia în domeniul plăților online și offline, pentru a construi un sistem de plată capabil să răspundă nevoilor afacerilor aflate în plină ascensiune.

Ne poți recunoaște ca fiind o echipă entuziastă și pasionată de noile tehnologii. Am construit profilul companiei prin abordarea tehnicilor inovative și prin permanentă corelație cu dezvoltarea tehnologică și cu tendințele pieței.

Ne dorim ca plățile digitale să devină principala opțiune pentru clienți și totodată să depășim împreună cu partenerii noștri clișeul plăților ramburs. Credem că plățile pot fi transformate în experiențe facile și elegante cu efort minim din partea clientului.

Ne organizăm întreaga activitate după principii și valori menite să asigure calitatea, eficiența și succesul serviciilor oferite:

  • Îndeplinirea obiectivelor – echipa NETOPIA lucrează permanent pentru realizarea obiectivelor clienților noștri și a clienților acestora: plăti sigure, rapide și facile;
  • Responsabilitatea gestionării finanțelor – conduită transparentă, cu respectarea standardelor internaționale de siguranță și securitate a transferurilor financiare;
  • Creativitate și inovare – identificarea, dezvoltarea și implementarea celor mai inovative, practice și facile modalități de efectuare a transferurilor financiare.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont