Peste 6000 de comercianți au ales serviciile NETOPIA

Oferă-le clienților tăi o metodă de plată sigură și ușoară

Oferim mai mult decât soluții de plată. Sprijinim dezvoltarea afacerii tale online prin soluții de tranzacționare ușor de implementat și foarte sigure, conform standardelor PCI-DSS.

Crești încasările

Am simplificat procesul de plată pentru ca tu să poți vinde mai ușor, mai mult și în siguranță. Prin soluția de plată pe care ți-o punem la dispoziție îți optimizezi încasările, iar clienții tăi se bucură de o experiență de plată completă, confortabilă și lipsită de stres.

Plata în rate egale, fără dobândă

Pentru că înțelegem cel mai bine nevoile partenerilor noștri, am adăugat opțiunea de plată în rate. Astfel, produsele sau serviciile pe care le comercializezi devin mai accesibile și ai asigurată loialitatea clienților tăi.

Prin platforma NETOPIA Payments beneficiezi de parteneriate cu bănci precum: Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, BRD Finance sau Alpha Bank, printr-un serviciu facil care nu presupune contract cu banca, aprobări care să dureze sau suprataxe.

Avantaje

Siguranța tranzacțiilor este prioritatea noastră

Utilizăm mediul de tranzacționare 3D Secure

Facilităm accesul clienților la serviciile și produsele tale, utilizând o interfață de administrare și raportare user-friendly

Eficientizăm timpii alocați gestionării platformei de plată cu cardul, pe care o poți implementa rapid, în 3 pași simpli

Modulele de plată online sunt foarte simplu de integrat în website

Modulele de plată create de noi pentru platformele Prestashop, Magento, OsCommerce, Zencart, WHMCS pot fi integrate în mai puțin de 5 minute, fară să ai nevoie de cunoștințe avansate de programare

Sprijinim dezvoltarea afacerii tale online printr-un instrument de vânzări-marketing: Link2Pay

Prin utilizarea Link2Pay, marketingul cunoaște o nouă dimensiune. Indiferent de tipul de campanie de promovare sau mediul în care alegi să îți faci cunoscute serviciile sau produsele (campanie de newsletter, pagină de Facebook sau cont de Twitter), prin folosirea Link2Pay clienții tăi pot achiziționa produsul, efectuând plata instant, chiar din cadrul campaniei.

Facilităm fidelizarea clienților tăi prin integrarea serviciului de plată recurentă pentru abonamente

Garantăm veridicitatea comenzilor prin efectuarea plății doar cu CVV (one time click payment)

Vreau plata online!

Experimentează plata cu card prin serviciul NETOPIA Payments

Deschide cont gratuit

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont