Transformă-ți site-ul într-un magazin online cu link-ul de plată

Într-o lume din ce în ce mai digitală, tot mai multe afaceri își îndreaptă atenția spre soluții de plată online care să le permită să accepte plăți de la clienți în mod convenabil și securizat. NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți online în România, a dezvoltat, în 2010, o soluție de plată simplă și eficientă pentru afacerile care doresc să primească plăți online fără necesitatea de a avea un website – Link2pay.

Ce este Link2pay?

Link2pay este o soluție de plată online care permite comercianților să accepte plăți prin intermediul unui link generat automat și trimis către clienți prin email sau SMS. Această soluție de plată simplifică procesul de acceptare a plăților și elimină necesitatea de a avea un magazin online sau de a integra un sistem de plată pe site-ul web al afacerii.

Cum poate fi folosit Link2pay?

Link2pay poate fi utilizat pentru o varietate de scopuri de plată, inclusiv pentru a accepta plăți pentru produse sau servicii dar și pentru a percepe taxe și impozite. Comercianții pot trimite link-ul de plată prin email sau SMS către clienți și aceștia pot efectua plata fără a fi nevoie să viziteze un site web sau să se înregistreze pentru un cont.

Link2pay este o soluție foarte bună și dacă ai deja un magazin online și începi o campanie de discount prin care vrei să îți fidelizezi clienții cu un produs/serviciu redus.

Caracteristici și beneficii

Link2pay este ușor de utilizat și flexibil, ceea ce îl face o soluție ideală pentru afacerile de toate dimensiunile și din toate domeniile de activitate. Iată câteva dintre caracteristicile și beneficiile sale cheie:

 1. Ușor de utilizat

  Link2pay este simplu de utilizat, atât pentru comercianți, cât și pentru clienți. Comerciantul generează un link de plată și îl trimite către client prin email sau SMS, iar clientul poate efectua plata fără a fi nevoie să viziteze un site web sau să se înregistreze pentru un cont.
 2. Flexibil

  Link2pay poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor fiecărei afaceri. Comerciantul poate alege să ceară informații suplimentare de la client, cum ar fi adresa de livrare sau numele, pentru a simplifica procesul de expediere. De asemenea, comerciantul poate alege să accepte plăți în mai multe monede sau să aplice taxe sau reduceri speciale.
 3. Securizat

  Link2pay este o soluție securizată de plată, care utilizează cele mai recente tehnologii de securitate pentru a proteja informațiile financiare ale clienților. Plățile sunt procesate prin intermediul gateway-ului de plată Netopia Payments, care este certificat de către principalele scheme de carduri.
 4. Eficient

  Link2pay elimină necesitatea de a avea un magazin online sau de a integra un sistem de plată pe site-ul web al afacerii, ceea ce reduce timpul și costurile necesare pentru a fi online.
 5. Îmbunătățirea experienței clienților

  Link-ul de plată poate îmbunătăți experiența clienților, oferind o metodă rapidă și eficientă de plată, ceea ce poate duce la o creștere a loialității clienților și a veniturilor.

Dezavantaje ale link-ului de plată

Cu toate că Link2pay este extrem de ușor de folosit, acesta vine și cu câteva dezavantaje inerente, de care te poți lovi. Așadar, este mai bine să știi în avans care sunt principalele dezavantaje ale acestei soluții de plată:

 1. Lipsește coșul de cumpărături

  Ceea ce înseamnă că atunci când trimiți link-ul de plată, acesta va deschide direct pagina de plată cu produsul/serviciul preselectat.
 2. Ești limitat tehnic

  Cu toate că nu ai nevoie de un website/implementare tehnică pentru a folosi Link2pay, înseamnă că nu ai plata cu un click, split payment, plata recurentă și alte tipuri de soluții de plată.
 3. Nu ai date despre client

  În afară de datele minime necesare pentru a face plata, nu vei putea recepta alte tipuri de date prin Google Analytics sau Facebook Pixel.

În concluzie, link-ul de plată reprezintă o soluție convenabilă și eficientă pentru comercianți de a accepta plăți online. Cu un link de plată simplu de folosit, comercianții pot personaliza opțiunile de plată, pot asigura un nivel ridicat de securitate și pot primi plăți în timp real, fără a fi nevoie să gestioneze manual tranzacțiile. Link-ul de plată poate fi integrat într-o varietate de platforme și poate fi folosit într-o gamă largă de industrii, de la servicii la comerțul online. Prin utilizarea link-ului de plată, comercianții pot reduce costurile și pot îmbunătăți experiența clienților, ceea ce poate duce la o creștere a veniturilor și a loialității clienților.

Mitelbrun petrut
august 3, 2023, 09:48

Buna ziua,,am efectuat o plata si am nevoie pentru decont la angajator,,,sa rezulte plata contravalorik srrviciului turistic,,multumesc

NETOPIA Payments
august 3, 2023, 12:54

Bună ziua,

Pentru factură vă rugăm să contactați furnizorul serviciilor de turism. Din partea noastră ați primit confirmarea plății, pe care o regăsiți pe email.

Mulțumim,
Echipa NETOPIA Payments

Coman Costel
august 11, 2023, 10:58

Buna ziua, am făcut plata pt obținerea a doua buc pneuri vara in data de 29 iulie și nu am primit comanda până acum. Comanda este înregistrată, banii achitați online cu ID tranzacție 279671640. Va rog un Nr de tel la care sa și răspundeți!

NETOPIA Payments
august 29, 2023, 17:32

Bună ziua,

Vă rugăm să ne scrieți la suport@netopia.ro și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Mulțumim,
Echipa NETOPIA Payments

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont