GPeC SUMMIT: Un eveniment important pentru piața de E-Commerce și Digital Marketing din România

NETOPIA Payments a fost partenerul de plăți online recomandat la ultima ediție GPeC SUMMIT, desfășurată în perioada 20-21 mai 2024. Ne bucurăm că an de an reușim să participăm la acest eveniment atât de important pentru piața noastră, și că suntem un partener de încredere încă de la începutul GPeC. Ca întotdeauna, evenimentul a inclus prezentări, cursuri, workshop-uri, expoziții, oportunități de networking și o petrecere cu elita pieței digitale.

O extravaganță de două zile

Pe parcursul a două zile pline de acțiune, GPEC summit a reunit peste 20 de speakeri internaționali și români, și a oferit peste 30 de ore de conținut practic. A fost o oportunitate pentru participanți să se conecteze la cele mai recente tendințe și perspective din e-commerce și digital marketing.

Pe 20 mai, participanții s-au putut implica în cursuri și workshop-uri intensive care au acoperit cele mai actuale subiecte din e-commerce și digital marketing. Pentru cei care nu au putut participa la cursuri, 21 mai a fost o zi de neratat la Teatrul Național București & Aria TNB. Agenda a inclus Conferința GPeC, GPeC Expo și GPeC Networking Party, transformând evenimentul într-un centru de învățare și networking.

Ce ne-a plăcut cel mai mult

Am ajuns devreme pe 21 mai, așadar am asistat la o sesiune despre situația pieței de e-commerce din România, cu cifre, tendințe, provocări și oportunități. Dialogul a inclus lideri din industrie precum Adrian Mihai (CEO FAN Courier), Cătălin Maftei (Founder & CEO C Solution), Elisabeta Moraru (Country Director Google România, Bulgaria, Ungaria și Moldova), Tudor Manea (CEO eMAG) și Katarzyna Zubrzycka (Head of Merchant Sales & Acquirers, CEE, Visa). 

Ne-a mai impresionat prezentarea „Incrementality-Centric Marketing”, a lui Avinash Kaushik, care a explorat întrebări critice din marketing și a oferit un cadru pentru reorientarea practicilor de marketing și analiză folosind statistică, precum și un cadru operațional pentru demonstrarea valorii adăugate a marketingului în organizații. Pur și simplu aur!

O altă sesiune notabilă a fost „The psychology of Disappointment: how it affects your users, why it’s bad for your business & what you can do about it”, care a examinat modul în care dezamăgirea afectează comportamentul utilizatorilor și a oferit strategii pentru a crea experiențe mai bune pentru utilizatori. Lucruri în aparență atât de simple, pe care suntem siguri că le cunoaștem pe toate părțile, și totuși, ne scapă, iar asta are consecințe în business. Am plecat inspirați și ambiționați să folosim toate insight-urile lui Michael Aagaard.

Dar cel mai mult ne-a placut prezentare lui Cristian Orășanu despre Naratix, o platformă avansată de Inteligență Artificială care îi ajută pe profesioniștii în marketing să îmbunătățească conținutul despre produse și să îl optimizeze pentru e-commerce. Must check it out!

Ne Vedem în Toamnă!

Următorul GPeC SUMMIT este programat pentru octombrie! Abia așteptăm! Ne vedem acolo! Între timp, dacă vrei să vorbești cu noi, ne găsești aici.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont