Cum să integrezi cardul NETOPIA Business în fluxul tău de afaceri

În lumea afacerilor de astăzi, eficiența și controlul asupra cheltuielilor sunt esențiale pentru succesul unei companii. Gestionarea atentă a resurselor financiare poate face diferența între o afacere prosperă și una care se luptă să supraviețuiască. Înțelegem aceste nevoi și de aceea am dezvoltat Cardul NETOPIA Business, ca soluție care să te ajute să gestionezi mai eficient tranzacțiile și să îmbunătățești fluxul de numerar. În acest articol, vom explora beneficiile acestui card și cum îl poți integra în fluxul tău de afaceri.

NETOPIA Business Card este un card de business, dezvoltat in parteneriat cu Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) – ceea ce inseamna vei avea alocat un contul IBAN aferent Cardului. Așadar, toate operațiunile pe care le poți face cu un card de business obișnuit vor putea fi posibile și cu cardul NETOPIA.

Avantaje unice pentru procesarea online a tranzacțiilor cu NETOPIA Business Card

Orice business poate folosi cardul NETOPIA Business, însă doar comercianții care procesează prin NETOPIA Payments beneficiază și de avantajele unice ale cardului pentru procesarea online a tranzacțiilor cu NETOPIA Business Card.

Recuperare comision pe tranzacțiile online

Beneficiu: Pentru orice sumă cheltuită, indiferent de valoare, vei avea comision de 0% pentru acea valoare.

Cum funcționează: Când suma cheltuită cu cardul NETOPIA Business este identică cu cea procesată de site-ul tău, atunci primești comisionul înapoi pentru întreaga sumă.

Ce înseamnă pentru afacerea ta: Recuperarea comisioanelor înseamnă economii directe care pot fi reinvestite în afacerea ta. Acest lucru îți permite să aloci mai multe resurse pentru dezvoltare și creștere, menținând în același timp costurile operaționale la un nivel minim. Vezi aici un exemplu de calcul pentru recuperarea comisionului procentual de procesare.

Cashback

Beneficiu: Primești un cashback de 0.5% din valoarea totală a fiecărei achiziții finalizate cu succes.

Cum funcționează: Cashback-ul se activează pentru următoarele condiții obligatorii:

● Primești 0.5% cashback pentru sumele cheltuite provenite din deconturile făcute de NETOPIA Payments în ultimele două luni pe următoarele categorii de carduri: carduri speciale, carduri de business, carduri în rate.

● Primești 0.5% cashback pentru valorile alimentate de tine în contul aferent cardului în ultima lună (fondurile proprii ale tale obținute din alte surse decât sumele decontate de NETOPIA în contul IBAN aferent Cardului Business NETOPIA)

Ce înseamnă pentru afacerea ta: Fiecare achiziție aduce o mică recompensă sub formă de cashback, care se adună în timp. Aceste sume pot contribui la fondurile disponibile pentru alte investiții sau pot acoperi alte cheltuieli operaționale, îmbunătățind astfel fluxul de numerar. Vezi aici un exemplu de calcul pentru cashback.

Încasări mult mai rapide

Beneficiu: Toate încasările de la furnizori, parteneri și clienți sunt creditate în 2 zile lucrătoare în contul tău deschis la Banca Română de Credite și Investiții (BRCI).

Cum funcționează: Procesarea rapidă a plăților permite ca fondurile să fie disponibile în contul tău într-un timp foarte scurt, spre deosebire de sistemele tradiționale care pot dura mai mult.

Ce înseamnă pentru afacerea ta: Accesul rapid la fonduri, ceea ce îți permite să gestionezi mai eficient cash flow-ul și să răspunzi prompt la oportunități de afaceri sau nevoi urgente. Acest avantaj este crucial pentru menținerea lichidității și evitarea întârzierilor în plăți.

0 costuri pentru transferuri bancare

Beneficiu: Beneficiezi de o flexibilitate sporită în gestionarea veniturilor, fără costuri pentru transferurile bancare.

Cum funcționează: Transferurile între conturile NETOPIA și alte conturi bancare sunt efectuate fără a implica taxe suplimentare, ceea ce îți permite să transferi bani liber și fără griji.

Ce înseamnă pentru afacerea ta: Eliminarea costurilor pentru transferuri bancare contribuie la reducerea cheltuielilor generale și facilitează gestionarea eficientă a resurselor financiare. Aceasta îți permite să te concentrezi pe creșterea afacerii fără să te preocupi de costurile ascunse.

Concret, ce poți face cu cardul Mastercard NETOPIA Business?

Orice îți dorești! De exemplu:

● Să cumperi produse și servicii pentru companie; 

● Să acoperi cheltuielile în scopuri de afaceri; 

● Plătești reclamele pe META și Google; 

● Să faci orice alte cumpărături, asa cum faci cu orice alt card de business (conform termenelor și condițiilor menționate în anexă)

Găsești aici categoriile pentru care este eligibil recuperarea comisionului și pentru care primești cashback, și aici categorii nu sunt eligibile pentru recuperarea comisionului și nici nu primesc cashback. Îți recomandăm să verifici lista, pentru a putea să îți planifici cât mai bine flow-ul financiar al companiei tale.

Obține cardul Mastercard NETOPIA Business în 3 pași

Pasul 1: Procesul de aplicare

Primul pas este să aplici pentru Cardul de Business NETOPIA.

1. Accesează contul tău personal de partener NETOPIA, meniul Servicii NETOPIA → NETOPIA Business Card → Vreau card.

2. Parcurge procesul partenerilor noștri de la BRCI.

3. Asigură-te că furnizezi toate informațiile necesare pentru a accelera procesul de aprobare.

Pasul 2: Configurarea cardului

Odată ce aplicația ta este aprobată, vei primi cardul. Urmează instrucțiunile pentru activare și pregătește-te să folosești cardul pentru operațiunile financiare ale companiei tale, așa cum faci cu orice cont și card bancar.

Pasul 3: Utilizarea cardului pentru tranzacții

Acum că ai activat cardul, poți începe să îl folosești pentru diverse tranzacții. Fie că este vorba de achiziționarea de materiale, plata furnizorilor sau gestionarea cheltuielilor de călătorie, cardul tău NETOPIA Business îți oferă flexibilitate și control. Asigură-te că urmărești toate tranzacțiile pentru a avea o evidență clară a cheltuielilor.

Integrarea cardului NETOPIA Business în fluxul tău de afaceri nu doar că simplifică gestionarea tranzacțiilor, dar aduce și beneficii financiare semnificative care te ajută să economisești și să îți optimizezi resursele. Recuperarea comisionului, cashback-ul, încasările rapide și zero costuri pentru transferurile bancare de la NETOPIA Payments în contul tău bancar sunt doar câteva dintre avantajele care fac din acest card un instrument esențial pentru orice business modern.

Aplică acum și începe să economisești și să gestionezi mai eficient cheltuielile afacerii tale.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont