Crește-ți vânzările în 2024: Integrarea strategică cu Oney pentru Buy Now Pay Later

Începutul de an întotdeauna aduce noi oportunități și posibilități de creștere, mai ales în peisajul comertului electronic. O soluție de plată care devine din ce în ce mai dorită de românii care fac plăți online este Buy Now Pay Later (BNPL). Prin BNPL, românii pot cumpăra produse în 3-4 rate egale, fără dobândă, ceea ce face această soluție de plată atractivă, mai ales în contextul socio-economic în care ne aflăm. 

Conform unui studiu lansat în decembrie 2023 și realizat de tbi bank, peste 80% dintre români preferă să achiziționeze electronice și electrocasnice prin rate fără dobândă. În același timp, aproximativ 84% dintre respondenți au declarat că BNPL le permite să cumpere pe loc produse pe care altfel nu și le-ar putea permite, iar aproape 70% consideră că, în majoritatea cazurilor, este o soluție de finanțare de încredere.

Avantaje pentru clienți tăi: 

Flexibilitate

Creșterea prețurilor i-a făcut pe români să fie mai atenți la cumpărături și să prefere să amâne achiziția unor produse pe care și le doresc. Prin soluția de plată BNPL le oferi clienților tăi flexibilitatea financiară de care au nevoie pentru a finaliza achiziția pe website-ul tău. 

Fără dobândă

Felul în care este construită soluția de plată BNPL presupune că are dobândă 0 pentru clienții tăi. Astfel, crește considerabil rata de conversie pentru tine, datorită faptului că orice client poate achiziționa produsul dorit, fără dobândă. 

Accesibilitate

BNPL îți asigură o creștere considerabilă de clienți potențiali. Partenerii NETOPIA Payments beneficiază, prin partenerii noștri de la Oney, de un proces de acceptare aproape instant a plăților. Astfel, partenerii noștri se pot extinde către o audiență mult mai mare de clienți. 

Plăți transparente și predictibile 

Plățile transparente și fără costuri ascunse sunt ceea ce fac soluția de plată BNPL atât de căutată. Clienții apreciază faptul că vor știi exact cât trebuie să plătească, pe lună, de la bun început. Această transparență crește gradul de încredere și de conversie. 

Avantaje pentru tine

Dacă alegi să folosești soluția de plată BNPL, oferită de NETOPIA Payments în parteneriat cu Oney, atunci te poți adresa tuturor posesorilor de carduri de debit din România pentru a cumpăra produse sau servicii de la tine în rate egale, fără dobândă. 

Mai jos, câteva avantaje de care ar trebui să ții cont pentru afacerea ta. 

Crești rata de conversie

Integrarea NETOPIA Payments cu Oney pentru soluția de plată BNPL poate să transforme clienții potențiali în clienți mulțumiți. Clienții tăi pot să-și achiziționeze produse mai scumpe și calitative, în rate egale, fără dobândă, ceea ce îi va transforma în clienți loiali. 

Diferențiator pe piața de ecommerce

Într-o piață din ce în ce mai competitivă și un context socio economic dificil, diferențierea prin preț este foarte importantă. Prin utilizarea soluției de plată BNPL, oferită de NETOPIA Payments în parteneriat cu Oney, te poziționezi ca fiind un magazin online care pune în prim plan nevoile clientului tău, prin intermediul plății în rate fără dobândă. 

Combați abandonul coșului

Una dintre principalele probleme cu care se confruntă afacerile online este reprezentată de abandonarea coșului din cauza constrângerilor financiare. Datorită faptului că acum oferi plata în rate egale fără dobândă, iar clienții tăi nu mai trebuie să plătească o sumă mare de bani într-o singură rundă de cumpărături, rata de abandon a coșului scade considerabil. 

Scazi riscurile 

Prin soluția de plată BNPL, oferită de NETOPIA Payments în parteneriat cu Oney, riscurile tale sunt considerabil scăzute. Dacă un client nu plătește rata lunară, atunci vom discuta direct cu clientul, fără ca această situație să impacteze afacerea ta. 

Detalii despre parteneriatul dintre NETOPIA Payments și Oney. 

Cum integrez soluția de plată BNPL pe website-ul meu? 

Pentru a integra soluția de plată BNPL pe website-ul tău, te rugăm să accesezi link-ul următor și să urmezi pașii de mai jos: 

– Intră în contul tău NETOPIA Payments;

– Accesează BNPL din meniul Integrări;

– Selectează Oney; 

– Completează formularul.

În 24-48 de ore ești informat dacă ești eligibil pentru a folosi soluția de plată pentru magazinul tău online. 

Trebuie să fac o dezvoltare în website-ul meu pentru integrarea soluției de plată BNPL? 

Nu trebuie să faci nicio dezvoltare în plus. Integrarea se face automat, prin sistemele NETOPIA Payments.

Trebuie să fiu partener NETOPIA Payments pentru a beneficia de BNPL prin Oney? 

În acest moment, pentru a putea beneficia de BNPL prin Oney trebuie să fii partener NETOPIA Payments. 

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont