Câștigă mai mult, din fiecare tranzacție, cu cardul Mastercard NETOPIA Business

Știm că ești într-o căutare continuă de optimizare a costurilor pe care le ai și că vrei să îți crești business-ul. Prin cardul Mastercard NETOPIA Business îți oferim beneficiile de care ai nevoie pentru ca tu să câștigi mai mult, în fiecare zi, din tranzacțiile făcute pe website-ul tău.  

Comision ZERO: ce înseamnă plățile online pentru tine

Cel mai important beneficiu pe care ți-l oferim este că ai 0% comision pentru toate tranzacțiile online făcute pe website-ul tău. Partenerii care folosesc cardul Mastercard NETOPIA Business nu mai trebuie să plătească comisionul perceput pentru fiecare tranzacție. Astfel, toți banii din urma unei tranzacții îți revin ție. 

Cu cât ai mai multe tranzacții online, cu atât vei câștiga mai mult. 

Cashback: Cardul de credit îți aduce acum mai mulți bani

Orice cumpărătură făcută de tine cu cardul Mastercard NETOPIA Business, 0.5% din valoarea acesteia se întoarce către tine. Acest 0.5% se aplică atât pentru sumele cheltuite și încasate în urma cumpărăturilor online făcute pe website-ul tău, cat  și pentru sumele cu care iti alimentezi contul.

Astfel, beneficiezi de cashback atât pentru banii câștigați din urma vânzărilor online, dar și din urma vânzărilor ramburs. 

Decontare rapidă: Banii îți intră în cont in 2 zile

Prin intermediul cardului, vei beneficia de decontare în 2 zile, astfel încât să ai acces la banii tăi într-un timp mult mai scurt. Acest beneficiu este util în special pentru magazinele din retail, care au nevoie de rapidă de capital pentru a putea să-și refacă stocurile. Este util și pentru proprietarii de afaceri care vor să aibă mai repede acces la bani, pentru a profita de oportunitățile din piață. 

Transferuri fără costuri: Îți maximizezi veniturile

Prin cardul Mastercard NETOPIA Business îți optimizezi procesele financiare, cum ar fi transferul bancar de la NETOPIA Payments către contul tău bancar. Acest beneficiu te ajută să fii mai eficient financiar și să nu mai plătești taxe. 

De ce este util cardul Mastercard NETOPIA Business pentru:

– magazinele de electronice și electrocasnice: datorită faptului că nu mai plătești comisionul pentru tranzacțiile online, asta înseamnă că faci un profit mai mare pentru tranzacțiile cu sume mari. Vrei să faci reduceri, însă fără să pierzi? Folosește valoarea pe care o primești de la cashback pentru a le oferi clienților tăi o reducere pentru produsele tale, astfel încât să atragi mai mulți clienți, fără să pierzi bani din cauza discounturilor. De asemenea, transferurile mai rapide te ajută să profiți de oportunitățile din piața electronicelor. 

– retail generalist: în acest sector de retail, orice avantaj contează. Spre exemplu, poți folosi cardul pentru a-ți plăti reclamele online la META (Facebook, Instagram), dar și pentru Google, astfel încât să atragi o bază mai mare de clienți pentru afacerea ta, în timp ce scapi de comisionul de procesare a tranzacțiilor online. Datorită faptului că nu există costuri de transfer bancar și decontare rapidă, înseamnă că îți crești eficiența operațională și să fii mai agil. 

Ce mai poți face cu cardul Mastercard NETOPIA Business?

– să cumperi produse și servicii pentru companie; 

– să acoperi cheltuielile în scopuri de afaceri; 

– plătești reclamele pe META și Google; 

– să faci orice alte cumpărături, ca un card de business (conform termenelor și condițiilor menționate în anexă)

Află mai multe detalii despre cum funcționează cardul, dar și răspunsuri la întrebări frecvente, pe pagina dedicată.

Ai alte întrebări? Scrie-ne la card@netopia.ro

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont