Plata online cu cardul. 5 beneficii pentru afacerea ta

Plata cu cardul online pe website pentru servicii și produse este pe o pantă ascendentă și nu pare să se oprească prea curând. Am înregistrat, din datele pe care le-am analizat în anul 2021, o creștere de 55% din valoarea totală tranzacționată, față de 2020. Ceea ce înseamnă că românii au preferat să plătească mai mult pentru a beneficia de confortul pe care îl oferă plata cu cardul online pe website.  

Conținut: 

1. Îți legitimează business-ul
2. Eviți riscurile de securitate
3. Plățile recurente
4. Cumpăratul impulsiv
5. Este extrem de ușor de implementat

Plata cu cardul online este cu atât mai relevantă cu cât noi estimăm o creștere de minimum 35% a operațiunilor cu cardul în România pentru 2022. Mai exact, am putut observa și cum tranzacțiile online au crescut, de la 215 RON la 240 RON. Citește tot studiul pentru anul 2021.

Plățile online prin card sunt esențiale și pentru a menține un cashflow sănătos în afacere, în special datorită faptului că vei primi banii în câteva zile lucrătoare (în general 3 zile) și nu trebuie să mai aștepți. Ceea ce înseamnă că vei putea să îți achiți facturile la timp, să-ți plătești angajații în timp util și, cel mai important, te poți dezvolta sustenabil. 

Într-o lume tot mai digitalizată, venită din pandemie, confortul este mai relevant ca oricând.

Indiferent de tipul de business pe care îl ai, opțiunea de plată prin card online, pe website-ul tău, este o modalitate simplă și de impact pentru a atrage mai mulți clienți, din medii și cu venituri diferite. Ceea ce înseamnă că serviciile și produsele tale devin mai atractive pentru o paletă mult mai largă de potențiali clienți. 

Pandemia a forțat foarte multe afaceri să pivoteze către online și din ce în ce mai mulți români descoperă avantajele plăților prin card online, direct pe website-urile afacerilor românești. Conform unui studiu Mastercard realizat în 2021, în România, 50% dintre români nu folosesc cardul la cumpărături deoarece comercianții nu le oferă această posibilitate. 

Ceea ce înseamnă că riști, ca la fiecare 2 potențiale achiziții, una dintre acestea să nu fie finalizată pentru că nu ai implementată plata prin card online pe website-ul tău. 

Pe lângă aceste argumente, mai jos îți prezentăm 5 beneficii pentru care ar trebui să integrezi plata online prin card pe website-ul tău. 

1. Plata online cu cardul îți legitimează business-ul

Una dintre cele mai mari probleme în zilele noastre este reprezentată de scamatorii. De altfel, este și principalul motiv pentru care românii sunt îngrijorați atunci când cumpără online și aleg să plătească ramburs. Însă, plata ramburs înseamnă și extra-costuri pentru afacerea ta. 

Așadar, plata online printr-un procesator de plăți online te ajută și să oferi încredere potențialilor clienți în website-ul tău. De aceea, noi insistăm ca logo-ul NETOPIA Payments să fie prezent pe website-urile partenerilor noștri, pentru a ajuta afacerile să fie privite cu încredere și să încurajăm tranzacțiile online.

Plata online cu cardul

2. Eviți riscurile de securitate

Securitatea este cel mai important aspect în ceea ce privește tranzacțiile online. De aceea, NETOPIA Payments este la curent cu tot ce înseamnă securitate cibernetică și implementează constant cele mai noi tehnologii pentru securizarea tranzacțiilor dintre tine și clienții tăi. 

Indiferent de mărimea tranzacțiilor sau de numărul acestora, ne-am asigurat, în ultimii 20 de ani, că traseul banilor, de la plătitor către business-ul tău este în deplină siguranță. 

Securitate pentru plata cu cardul online

3. Plățile recurente, funcție ideală pentru plata online cu cardul

Dacă recurența plăților era ceva specific serviciilor, astăzi putem vorbi și despre produse fizice pe care anumiți clienți le doresc lunar, săptămânal sau chiar zilnic. Pentru a oferi un confort cât mai mare clienților tăi și pentru a te asigura că vei fi plătit de fiecare dată când livrezi un serviciu sau produs, implementează plata recurentă. 

În același timp, plata recurentă ajută și clienții să se simtă protejați în ceea ce privește siguranța serviciilor pe care le achiziționează. 

Tot ce trebuie să faci este să implementezi plata cu cardul pe website-ul tău, iar din acel moment trecerea la plata recurentă se face din câteva click-uri. Prin această funcționalitate vei putea urmări mult mai clar cash flow-ul și, cel mai important, poți face previziuni cu privire la investițiile pe care vrei să le faci pentru a te dezvolta.

Plata recurentă, opțiune pentru plata online cu cardul

4. Cumpăratul impulsiv

Un fenomen din ce în ce mai comun în rândul tinerilor, dar nu numai, în România, este cumpăratul impulsiv. Ceea ce înseamnă că vor face achiziții de produse și servicii fără să analizeze prea mult competiția.

Dacă ai ceea ce își doresc, vor cumpăra instant. Însă, achiziția instantă se poate realiza doar dacă permiți plata cu cardul online pe website-ul tău. 

Cumparatul impulsiv, pentru plata cu cardul online

5. Este extrem de ușor de implementat

Îți oferim toată documentația de care ai nevoie și ne putem integra cu cele mai relevante platforme de e-commerce disponibile pe piață, astfel încât tu să beneficiezi de plata cu cardul online într-un timp cât mai scurt. 

Echipele noastre de suport clienti și suport tehnic îți stau la dispoziție ca să faci tranziția către tranzacțiile în mediul online cât mai ușor, fie că sunt direct pe website, link, sau token

Implementează rapid plata cu cardul online

În concluzie, plata cu cardul online te ajută să atragi clienți noi, dar mai ales îți oferă posibilitatea de a crește afacerea. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți un email sau să folosești butonul de contact și noi te vom ajuta, pas cu pas, să îți digitalizezi afacerea, cu adevărat.

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi facuta publica.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont