NETOPIA în 2023: retrospectiva unui an remarcabil

Pe măsură ce ne pregătim să încheiem anul 2023, dorim să reflectăm asupra unui an plin de realizări notabile, succese remarcabile și schimbări semnificative în evoluția noastră: celebrarea celor 20 de ani de existență, lansarea unor produse care inovează piața de procesatori de plăți online, schimbări în leadership-ul companiei, dar și altele.

Celebrarea a 20 de ani de inovație

În acest an, NETOPIA a împlinit 20 de ani de existență. Două decade dedicate inovației și a soluțiilor care au ca scop transformarea e-commerce-ului românesc. Cu ajutorul soluțiilor noastre, peste 25.000 de afaceri online pot oferi clienților lor multiple modalități de plată online sigure. Află mai multe despre parcursul nostru în acești 20 de ani.

Am lansat cardul NETOPIA Business

Lansarea cardului a avut loc în luna mai, în cadrul evenimentului GPeC, deoarece ne-am dorit să oferim partenerilor noștri oportunitatea de a beneficia de unul dintre cele 2000 de carduri disponibile. Acest proiect a luat naștere în urma feedback-ului primit de la partenerii noștri și are scopul de a maximiza veniturile fiecărui partener. Astfel, am creat cardul NETOPIA Business cu beneficii centrate pe necesitățile identificate în urma feedback-ului, cum ar fi: 0% comision pentru tranzacțiile online (partenerul nostru nu mai plătește comision către NETOPIA), cashback, decontare a doua zi și decontare cu costuri 0. Află mai multe despre cum funcționează cardul

Evoluție în leadership

Echipa de management NETOPIA s-a schimbat, ca urmare a evoluției pe care am avut-o, în urma achiziției de către Innova Capital. Această schimbare este una naturală și denotă angajamentul pe care îl avem față de valorile și misiunea NETOPIA. Urmărim să creăm o nouă eră în comerțul digital, unde nevoile partenerilor noștri reprezintă punctul central de dezvoltare a oricărei soluții. Citește mai multe.

Din culisele e-commerce-ului

Am lansat un proiect prin care discutăm direct cu partenerii noștri despre ce înseamnă e-commerce-ul în România. Ne propunem să demonstrăm că succesul în business se atinge prin muncă, perseverență și determinare. În această serie exclusivă de interviuri cu antreprenori și specialiști români în e-commerce, facem o incursiune în mintea, viziunea și experiența celor care au reușit să se diferențieze, cu succes. Explorăm provocările pe care le-au întâmpinat, ce au învățat și la ce ar trebui să fii atent. Află mai multe pe blogul nostru

Informare

De la bun început, ne-am angajat să sprijinim partenerii noștri în adoptarea celor mai bune practici și în identificarea modurilor de a-și maximiza creșterea, cum subliniază și Antonio Eram, în cadrul interviului său.

Prin urmare, atunci când Limitless ne-au invitat să contribuim la elaborarea unui ebook destinat să fie un ghid util pentru orice afacere online interesată să-și optimizeze vânzările, am acceptat cu mult entuziasm. Află mai multe, aici

Recunoașterea excelenței

Ca în fiecare an, în cadrul GPeC Summit, premiem unul dintre magazinele care s-au remarcat în anul curent. În acest an, am premit Gameology. Premiul a fost acordat după o analiză minuțioasă, pe mai multe verticale, a businessului. Impresionați de agilitatea pe care o au și cum folosesc online-ul pentru a-și accelera creșterea afacerii, ne-am hotărât să le oferim un pachet complet de e-commerce pentru a vinde mai mult, printre care: 5.000 de SMS-uri prin NETOPIA web2sms, cardul NETOPIA Business,  0% comision pe o perioadă de 6 luni, dar și o sesiune de consultanță de business cu NETOPIA Ventures.

Ce urmează în 2024

În 2024 plănuim să lansăm noi metode de plată pentru partenerii noștri, astfel încât aceștia să aibă cât mai multe opțiuni disponibile pentru clienții lor. Pe lângă aceste metode de plată, vom continua să venim cu inițiative care ne vor îmbunătăți produsele și serviciile oferite dar și să ne consolideze poziția pe piața din România. 

În timp ce ne pregătim să închidem anul 2023, vrem să ne exprimăm recunoștința și să mulțumim fiecărui partener, coleg și colaborator care au făcut din acest an să fie unul remarcabil!

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont