Veridion organizează Hacking Big Numbers, competiție dedicată tehnologiei de inteligență artificială

Startup-ul românesc Veridion lansează Hacking Big Numbers, o competiție dedicată tehnologiei de inteligență artificială (AI & Big Data), la care se pot înscrie startup-uri din România.

Startup-ul românesc Veridion lansează Hacking Big Numbers, o competiție dedicată tehnologiei de inteligență artificială (AI & Big Data), la care se pot înscrie startup-uri din România.

”Hacking Big Numbers” invită pasionații de Big Data/AI/Business Data să folosească resursele puse la dispoziție echipelor de către partenerii hackathon-ului pentru a construi soluții cu aplicabilitate reală în diverse domenii.

Resursele puse la dispoziție de către parteneri sunt următoarele: date structurate despre milioane de companii, acces la API-uri ChatGPT, proxy-uri și infrastructură de crawling, servere pentru antrenarea modelelor de machine learning.

Mai mult, partenerii pun la dispoziția participanților și extra provocări de tip bounty care le pot aduce premii pe loc.

Echipele pot veni cu propriile idei sau pot să accepte un bounty pentru o șansă în plus de a își monetiza eforturile depuse pe parcursul celor 3 zile ale competiției.

Cel mai bun proiect al competiției va primi 5.000 euro, iar bounty-urile vor fi între 500 și 2000 euro în măsura în care sunt rezolvate conform criteriilor.

Înscrierile se fac aici, fie că ai deja o idee de produs (submit idea) sau nu (sign up), până la 07.07.2023.

Pe parcursul celor 3 zile, mentorii vor oferi îndrumare și sprijin participanților, iar workshopurile interactive vor oferi oportunități de învățare și explorare a noilor tehnologii și a resurselor disponibile.

Experiențele de mentorat și instruire vor contribui la dezvoltarea abilităților și cunoștințelor participanților atât în domeniul tehnologiei inteligenței artificiale, cât și de business și de creare de produse digitale, contribuind astfel la parcursul profesional și personal al participanților.

Hackathon-ul se va încheia cu sesiuni de prezentări finale (pitching) în fața unui juriu format din experți de industria de tehnologie din România și reprezentanți ai Veridion, juriu care va premia cu 5.000 euro cea mai bună soluție digitală creată pe parcursul celor 3 zile de competiție.

Pe lângă recunoașterea eforturilor și realizărilor lor, echipele câștigătoare vor avea și oportunitatea de a explora colaborări potențiale cu Veridion și parteneri ai săi.

Veridion utilizează tehnologia de inteligență artificială (AI) pentru a analiza miliarde de pagini web pe săptămână, cu scopul de a construi și menține o bază de date cu adevărat precisă, la scară globală, de date despre companii.

Bazele de date obținute astfel pot fi apoi utilizate de companii pentru găsirea de furnizori, automatizarea proceselor de ‘underwriting’, modelare de risc, cercetare de piață, etc.

Veridion este un furnizor de date de nouă generație specializat în date firmografice, care menține o bază de date actualizată săptămânal de peste 80 de milioane de profiluri de companii.

Datele lor acoperă fiecare aspect al unei afaceri, de la identificare, locații și clasificare la oferte de produse, subiecte ESG și multe altele.

Veridion utilizează tehnologie avansată de ‘scraping’ și învățare automată (machine learning) pentru a înțelege peisajul de afaceri în continuă expansiune și pentru a oferi datele rezultate prin API-uri adaptate pentru echipele de ‘data science’, permițând luarea deciziilor de business la scară.

Anul acesta Veridion a obținut o finanțare de 6 milioane de dolari din partea unor fonduri europene de investiții, valoarea totală a finanțărilor obținute de la investitori de venture capital ridicându-se la 7,5 milioane de dolari în prezent.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi făcută publică.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont