Povestea noastră

Ne organizăm întreaga activitate după principii și valori menite să asigure calitatea, eficiența și succesul serviciilor oferite.

Munca necontenită a echipei NETOPIA pentru asigurarea celor mai performante, competitive și inovative soluții de plată online este recompensată permanent de creșterile fabuloase înregistrate periodic, astfel că încă de la înființare înregistram creșteri lunare de peste 50% în ceea ce privește tranzacțiile procesate, bazate atât pe achiziția de noi parteneri cât și pe conversia celor existenți.

Cu o istorie care își are originea la începutul dezvoltării afacerilor online la nivel național în anul 2003, NETOPIA și-a construit profilul de lider prin abordarea tehnicilor și modalităților inovative și în permanentă corelație cu dezvoltarea tehnologică și cu tendințele pieței.

Ne prezentăm în fața concurenței și a noilor clienți cu un portofoliu ce cuprinde mai mult de 6000 de decontări zilnice pentru comercianți, cu proceduri transparente și fără costuri adiționale.

  • Conduită transparentă
  • Respectăm standardele internaționale de siguranță
  • Garantăm securitatea transferurilor financiare
  • Oferim soluții de plată online performante, competitive și inovative

Servicii

Află informații utile despre serviciile pe care le avem în portofoliu și vezi cum îți pot aduce plus valoare afacerii tale.

Mai mult

Jobs

Dacă și ție îți plac provocările si rezultatele ambițioase, te așteptăm în echipa noastră!

Mai mult

Blog

Vezi știri interesante despre tot ce înseamnă NETOPIA, plăți online și noutăți din domeniul tehnologiei.

Mai mult

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont