Bucureștenii vor putea plăti factura la Apa Nova București direct de pe telefon prin aplicația mobilPay Wallet

București, 21 martie 2022 mobilPay Wallet, singurul portofel digital din România cu care se pot face plăți în toate mediile de comerț, online și offline, anunță listarea Apa Nova București (ANB), furnizorul de apă și servicii de canalizare din Capitală, în portofoliul de furnizori de utilități publice. Astfel, bucureștenii își pot plăti începând cu această lună factura Apa Nova București direct de pe telefon, fără comision, prin intermediul aplicației mobilPay Wallet.

Pentru achitarea facturii, utilizatorii mobilPay Wallet trebuie să acceseze secțiunea Apă, Canal dintre categoriile de furnizori de utilități din aplicație și apoi să selecteze furnizorul Apa Nova București. Introducerea datelor de client se poate face instant, doar prin scanarea codului de bare afișat pe factură.

„Din martie, bucureștenii pot plăti factura pentru serviciile Apa Nova București mult mai rapid și mai simplu, direct din aplicația mobilPay Wallet, în câteva secunde, din confortul casei sau în drum spre birou. Prin noul parteneriat dezvoltat cu ANB, am urmărit să le oferim utilizatorilor o alternativă de plată la îndemână, adaptată unui stil de viață dinamic”, a declarat Horia Grozea, Director Vânzări și Marketing, NETOPIA Payments. 

Pentru a plăti cu cardul prin intermediul portofelului electronic mobilPay Wallet, clienții pot descărca gratuit aplicația din Google Play sau App Store, pe orice dispozitiv cu sistem de operare Android sau iOS. Portofelul digital mobilPay Wallet a fost dezvoltat în 2013 de NETOPIA Payments, cel mai utilizat procesator de plăți electronice din România.

Despre mobilPay Wallet, primul portofel digital din România

De aproape 10 ani, mobilPay Wallet este cea mai premiată soluţie de plată din România şi primul produs fintech românesc premiat şi consacrat în Silicon Valley. Este complet gratuită pentru utilizatori și folosește tehnologia și inovația pentru a face plățile instant și inteligent, prin intermediul aplicației, prin scanarea codului QR afișat la casele de marcat sau pe paginile dedicate de plată a magazinelor online. 

Află mai multe despre cum mobilPay Wallet te poate ajuta, în fiecare zi, pe www.mobilpay.com

Fiecare plată este securizată, iar utilizatorii mobilPay Wallet achită inteligent, în mii de locuri, online sau offline: la casele de marcat Carrefour Hipermarket și Carrefour Market, Carrefour Express Pronto, Supeco, Selgros și Cora, facturi de telefonie, internet și TV, facturi de utilități la zeci de furnizori de servicii de energie, apă canal, salubritate sau întreţinere la bloc, reîncărcarea de cartele preplătite sau transport public în diferite orașe ale țării. De asemenea, consumatorii pot achita produse şi servicii la tot portofoliul de comercianți online parteneri NETOPIA Payments, totul printr-o simplă scanare de QR în pagina de plată a comercianților.

În 2017, aplicaţia a primit inclusiv distincţia „Cel mai bun produs fintech” în cadrul Global Startup Awards, etapa locală, după ce a fost numită gradual: „Premiera anului în offline” în cadrul Galei No Cash în 2015, premiera anului la categoria „Soluţii de plată nebancare” în cadrul Galei Nocash 2014 şi a obţinut, tot în 2014, primul loc la Mobile Awards România la categoria Payment.

Versiunea 2.0 a aplicației mobilPay Wallet poate fi descărcată gratuit, din App Store sau Google Play, pe telefoanele smart cu sisteme de operare iOS și Android și oferă un design al interfeței mult mai intuitiv, o secțiune nouă pentru adăugarea programelor de loialitate și servicii noi de plată oferite într-o manieră ușor de utilizat.

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi facuta publica.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont