Resursele brandului

De aici poți descărca logo-urile brandului NETOPIA Payments, pe care le poți afișa pe website-ul magazinului tău online, în aplicația mobilă sau pe materialele print.

Manual de identitate

Prin intermediul manualului de identitate îți oferim câteva sfaturi utile pentru a putea folosi imaginea NETOPIA Payments într-un mod cât mai corespunzător.

string(97) "https://netopia-payments.com/storage/2022/11/Identitate-Parteneri-NETOPIA-Payments.zip" Download

Adaptează logo-ul NETOPIA Payments așa cum îți dorești

Prin simpla utilizare a unui script, vei putea folosi logo-ul NETOPIA Payments în direcția (orizontal sau vertical) și culoarea care să se potrivească exact cu website-ul tău. Autentifică-te în contul tău de comerciant pentru a putea descărca script-ul.

Autentifică-te în contul tău

Acord

NETOPIA Payments SRL este autorul acestui website și beneficiază de toate drepturile de proprietate intelectuală recunoscute de legislația română și cea internațională. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d., sunt proprietatea NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. sau sunt licențiate de NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L. pentru a fi folosite.