NETOPIA Payments nu mai acceptă în platforma de plăți ONG-uri mai noi de 2 ani și comercianți noi care vând produse de protecție împotriva COVID-19

În această perioadă, compania se confruntă cu o cerere foarte mare din partea ONG-urilor nou înființate, care solicită posibilitatea de plată online cu cardul pentru a putea primi donații de la cetățeni. Pentru a evita orice problemă de moralitate în contextul în care este foarte dificil de verificat dacă donațiile colectate se redirecționează într-adevăr către cauzele pe care acestea le susțin, NETOPIA Payments a luat decizia de a refuza înrolarea acestora, dacă nu fac dovada activității lor din ultimii doi ani.

De asemenea, nu va mai fi acceptat niciun comerciant nou care vinde produse de protecție împotriva noului coronavirus, la cei mai mulți dintre aceste fiind semnalate neconformități în procesul de vânzare.

„În prezent există o explozie de ONG-uri care au apărut în contextul crizei actuale și care ne solicită posibilitatea de plată online cu cardul pentru a colecta donațiile. Având în vedere că nu au un istoric care poate fi verificat în ceea ce privește acțiunile lor anterioare, este foarte greu de stabilit dacă au scopuri bine intenționate și dacă susțin într-adevăr acele cauze. Prin urmare am decis să nu mai înrolăm în platforma noastră ONG-uri cu o vechime mai mică de doi ani pe piață. Totodată, am hotărât să nu mai acceptăm niciun comerciant nou care vinde produse de protecție împotriva COVID-19, cei mai mulți profitând de această perioadă de maximă vulnerabilitate în rândul populației”, a declarat Antonio Eram, CEO & Founder NETOPIA Payments. 

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi facuta publica.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont