Un nou pas în inovația digitală: Buzoienii își pot plăti factura la apă cu portofelul electronic mobilPay Wallet

Începând cu luna aceasta, buzoienii au acces la plata facturilor de apă potabilă și canalizare emise de Compania de Apă Buzău, direct de pe smartphone, prin portofelul digital mobilPay Wallet. Astfel, peste 60.000 de buzoieni vor putea accesa noua metodă de plată a facturilor de apă, comod și simplu, direct de pe smartphone. Aceasta se întâmplă în urma unui parteneriat încheiat între NETOPIA Payments și Compania de Apă Buzău, operatorul regional al serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare din județul Buzău.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este prima soluţie de plată 100% mobilă de pe piaţa locală, recunoscută şi premiată inclusiv de comunitatea tech din Silicon Valley. Aplicaţia este disponibilă gratuit în App Store şi Google Play şi poate fi folosită instant, odată ce utilizatorii îşi confirmă cardul în mobilPay Wallet. În cazul clienților Companiei de Apă Buzău, aceștia primesc lunar o notificare pe smartphone, prin intermediul aplicației, la momentul emiterii unei noi facturi și o pot achita instant cu portofelul digital, fără a depinde de o factură tipărită, de calculator sau de o locație. În plus, odată ce factura este adăugată în aplicație, clienții pot vizualiza oricând situația sumelor de plată.

„Inovaţia are un impact major atunci când reuşim să o materializăm în servicii simple, cu care cetăţeanul se întâlneşte zi de zi, nu doar pe magazinul online preferat. Faptul că buzoienii îşi pot achita facturi ca cele de apă curentă printr-un simplu click, fără cash, fără card, de pe telefon, este un lucru cu adevărat inovator. Salutăm şi sprijinim astfel de iniţiative şi considerăm Compania de Apă Buzău un exemplu pentru toţi furnizorii de servicii care îşi respectă clienţii”, declară Antonio Eram, CEO şi Fondator NETOPIA Payments.

În ultimele 12 luni, valoarea plăților făcute prin aplicația mobilPay Wallet depăşeşte un milion de euro, fiind de trei ori mai mare față de cea înregistrată anul precedent. De asemenea, suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns în ultimul an la 90 de lei.

„Introducerea plății cu portofelul digital reprezintă un pas important pentru noi în încercarea de a le oferi clienților accesul la servicii de calitate, aliniate noilor tendințe în materie de tehnologie. Şi iată că acum, cu ajutorul mobilPay Wallet, le punem la dispoziție buzoienilor cea mai accesibilă și rapidă modalitate de plată a facturii la apă”, consideră purtătorul de cuvânt al Companiei de Apă S.A. Buzău.

Lasa un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi facuta publica.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont.