Marketplace

Oferă cea mai bună experiență partenerilor care listează produsele pe marketplace-ul tău

Dacă ai un magazin online de tip marketplace unde clienții pot achiziționa produse de la mai mulți comercianți, soluția noastră de plată online cu cardul este perfectă pentru modelul tău de business, facilitând managementul financiar.

Flexibil și ușor

Indiferent de profilul marketpace-ului tău, NETOPIA Payments îți oferă o modalitate flexibilă de plată, care facilitează gestionarea experiențelor de cumpărare, atât a partenerilor, cât și a clienților finali.

Plată instant

Setează-ți plățile așa cum vrei și bucură-te de o soluție de plată complet personalizată, special concepută pentru tranzacții divizate în timp real. Ca proprietar al unui marketplace îți punem la dispoziție instrumentele necesare pentru a-ți informa partenerii despre istoricul tranzacțiilor.

Avantaje

Flexibilitate și control

Atât tu cât și partenerii tăi aveți control permanent asupra activității. Stiți exact cât și când încasați de la clienți.

Administrare individuală a banilor

Prin implementarea modului de plată specific afacerii de tip marketplace, fiecare vânzător înscris pe platformă își va primi banii aferenți comenzilor direct în contul companiei. Simplu, rapid și în siguranță.

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont