Cea mai simplă și rapidă soluție de plată cu cardul online

Clienții tăi pot achiziționa produsul efectuând plata instant

Link-ul de plată este un serviciu de plată prin card care nu necesită implementare tehnică. Cu ajutorul lui îți poți digitaliza afacerea, vânzând un produs sau un serviciu cu ajutorul unui link web, fără a avea nevoie de un site, poți procesa în 10 minute de la deschiderea contului.

Vinde oricât, de oriunde

Îți punem la dispoziție o soluție rapidă ce îți permite să vinzi chiar și fără a avea experiență cu magazinele online. Generezi link-ul în platforma noastră, îl trimiți către client, acesta plătește iar tu încasezi direct în contul companiei tale.

Ajungi la clienții tăi cât ai zice link!

Indiferent că le trimiți clienților tăi un link de plată prin SMS, e-mail, orice canal de comunicare, rețea social media sau îl plasezi în spatele unui QR Code, plata poate fi realizată instant.

Avantaje

Sprijinim dezvoltarea afacerii tale printr-un instrument de vânzări și marketing: Link2Pay

Indiferent de tipul de campanie de promovare sau mediul în care alegi să îți faci cunoscute serviciile sau produsele, prin folosirea Link2Pay clienții tăi pot achiziționa produsul chiar în cadrul campaniei, efectuând plata instant

Ai acces la o soluție rapidă, ce nu are nevoie de implementare tehnică și îți permite încasări instantComisioane:

0.99% din valoarea tranzacției + 0.30 lei* pentru cardurile emise persoanelor fizice
2.3% din valoarea tranzacției + 0.30 lei* pentru cardurile emise persoanelor jurice, în afara UE, speciale (vacanta, masa, cadou, cultura)

*SMS de notificare a clientului final pentru tranzacție reușită

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont