Acceptă Crypto

Fă parte dintr-o piață plină de oportunități!

Fie că ești în căutarea unei soluții complete de plăți online sau vrei să adaugi o metodă de plată suplimentară pe site-ul tău, noi îți punem la dispoziție unul dintre cele mai inovative servicii financiare: plata prin cryptovalută.

Inovatie și siguranță

Modalitatea de plată prin cryptovalută aduce inovația și siguranța în dezvoltarea afacerii tale online. Sistemul unic care stă la baza tranzacțiilor cu bitcoin și ethereum îl transformă în prima tehnologie digitală de plată pe care o poți folosi cu ușurință, fără a avea nevoie de un intermediar. Toate tranzacțiile sunt efectuate în condinții maxime de securitate, cu respectarea deplină a tuturor cerințelor legale.

Avantaje

Plăți ireversibile fără risc de refund și chargeback

Riscul fraudei prin chargeback fiind eliminat prin ireversibilitatea și siguranța tranzacțiilor prin cryptovalută.

Modul usor de implementat

Deoarece sunt tranzacții financiare neintermediate de bancă, realizarea plăților prin cryptovalută este tot atât de simplă ca trimiterea unui e-mail.

Decontarea în RON

Tranzacții perfect legale! Indiferent de unde se face plata, tu îți vei primi contravaloarea produselor comercializate în Lei, la prețul stabilit.

Decontare și facturare integrată cu plata prin card și transfer bancar

Asigurăm legalitatea tranzacțiilor prin introducerea comisionului de procesare prin cryptovalută în factura de procesare la plata prin card.

Cel mai bun raport exchange pentru clientul final

Datorită comisionului 0% pentru exchange, clientul final va beneficia de cel mai avantajos raport de interschimbare.Comisioane:

0.5% comision din valoarea tranzacției
0% comision de exchange Crypto - Lei

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont