Un singur procesor, mai multe metode de plată

Inregistreaza-te GRATUIT

Alegeți inteligent pentru afacerea dvs.

Indiferent dacă căutați un procesator de plăți sau doriți doar să adăugați o altă metodă de plată în magazinul dvs. online, NETOPIA Payments este alegerea ideală. Liderii de pe piața locală, cu o experiență de peste 10 ani în plăți electronice, NETOPIA Payments vă oferă cele mai eficiente, competitive și inovatoare soluții pentru tranzacții online și offline, ușor de integrat cu majoritatea platformelor.

Avangarda plăților electronice

Suntem o companie 100% românească, bazată pe cele mai noi tehnologii. Investim în inovație și dezvoltăm constant moduri ușoare de a face transferuri financiare, respectând standardele internaționale de siguranță și securitate. În fiecare zi, peste 6000 de comercianți folosesc servicii și soluții NETOPIA Payments: plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare, criptocurrency sau SMS. Oferiți clienților dvs. confortul plăților automate, simple și rapide direct din contul dvs.

Certificare PCI DSS Level 1

Securitatea și securitatea sunt baza a tot ceea ce construim

Filtre antifraudă

Am dezvoltat filtre avansate antifraudă pentru a identifica și preveni tranzacțiile suspecte.

Instalare rapida

Creați-vă acum contul gratuit și testați platforma NETOPIA Payments! Nu există taxe de administrare sau taxe lunare

Ce soluție este potrivită pentru afacerea dvs.?

All about

Plata cu cardul

Facem plățile ușoare și oferim securitatea transferurilor, susținem dezvoltarea afacerilor online prin soluții de tranzacționare ușor de utilizat, care pot fi utilizate atât pentru partenerii noștri, cât și pentru clienții lor.

Benefits

3D Secure

Reducerea litigiilor și fraudelor, creșterea încrederii deținătorilor de carduri bancare sunt printre principalele beneficii ale procesării 3D Secure.

Implementare rapidă

Modulele de plată create de noi pentru platformele de comerț electronic pot fi integrate în mai puțin de 5 minute, fără a fi nevoie de cunoștințe avansate de programare.

Exemple de implementare și module gata de implementare pentru:

  • WordPress
  • Prestashop
  • Magento
  • osCommerce
  • Shopify
  • Zencart
  • Opencart
  • WHMCS
Asistență pre și post implementare

Suntem aici pentru a oferi răspunsuri prompte, adaptate nevoilor tale

Plata cu un singur click

Garantăm cea mai rapidă experiență de plată, fără reintroducerea datelor cardului

See more
All about

Benefits

All about

Plata prin SMS

Cea mai accesibilă modalitate de efectuare a microplăților, metoda de plată prin SMS, este construită astfel încât să sprijine dezvoltarea afacerilor online, dar și să faciliteze și să satisfacă cerințele clienților finali, care pot face achizițiile dorite de oriunde, oricând, urmând să plătească la emiterea facturii de telefonie mobilă.

Benefits

Parteneriat cu toți furnizorii de telefonie mobilă, la nivel național

Relaţii contractuale cu Orange, Vodafone, Telekom, Digi Mobil

Acces la peste 20 milioane de potențiali clienți

Alternativă de plată pentru clienții sceptici sau pentru cei care preferă să achite la emiterea facturii de către operator.

See more
All about

Plata prin cryptocurrency

Analizăm, implementăm și dezvoltăm cele mai inovative modalități de plată, accesăm cele mai evoluate tehnici și tehnologii pe care le punem în slujba dezvoltării afacerii tale, participăm activ la dezvoltarea piețelor emergente prin oferirea serviciilor financiare up-to-date.

Benefits

Tranzacții fără risc de refund și chargeback

Riscul fraudei prin chargeback este eliminat prin ireversibilitatea și siguranța tranzacțiilor cryptomonezilor.

Modul ușor de implementat

Am dezvoltat un modul de plată care poate fi integrat foarte ușor cu platforma WordPress

See more
All about

Marketplace

Creăm soluții de plată simple care să raspundă nevoilor din piața de comerț electronic. Astfel, dacă ai un magazin online de tip marketplace, unde utilizatorii pot achiziționa produse de la diverși comercianți, atunci soluția noastră de plată online cu cardul se potrivește mănușă acestui model de business pentru ca te scapă de tot managementul financiar.

Benefits

Flexibilitate și control

Atât tu cât și partenerii tăi aveți control permanent asupra activității. Știți exact cât și când încasați de la clienți.

Administrare individuală a banilor

Prin implementarea modulului de plată specific businessului de tip Marketplace, fiecare vânzător înscris pe platforma ta își va primi banii aferenți comenzilor direct în contul companiei. Simplu, rapid și în siguranță.

See more
All about

mobilPay Wallet

mobilPay Wallet îţi transformă smartphone-ul într-un instrument de plată. Îţi stochezi în siguranţă cardurile astfel încât să plătești rapid și inteligent oriunde doreşti, direct cu telefonul.

Benefits

Ai toate comenzile centralizate într-un singur loc

Esti în permanență în control și știi exact câți clienți aleg plata prin transfer bancar

Raportarea plăților în timp real

Scapi de grija verificării fiecarei tranzacții din extrasul de cont

See more
All about

mobilPOS

Aplicația mobilPOS este soluția digitală de încasare a plăților la casele de marcat adresată oricărei afaceri care oferă și încasează produse sau servicii în locații fizice.

Benefits

Alternativa mobilă, rapidă și ieftină la plata cu cardul

Pentru a accepta plata cu mobilPay Wallet sau cu Bitcoin în locația magazinului tău este suficient să ai un smartphone cu sistem de operare Android

Clienții tăi pot plăti direct cu telefonul

Plata cu telefonul mobil devine tot mai răspandită în rândul utilizatorilor de smartphone. Ține pasul cu schimbările și adaugă o soluție inovatoare de plată care îți poate aduce clienți noi

Fără dezvoltări sau integrări suplimentare

Soluția nu presupune integrare cu softul caselor de marcat și necesită un nivel minimal de echipare tehnică a comerciantului, fiind suficient un dispozitiv mobil cu sistem de operare Android

See more

Ești gata să începi?

Ia legătura cu noi sau creează-ți un cont